Lamellen overkapping

Een veranda met nog meer flexibiliteit


Steeds meer wordt er gekozen voor een veranda met een lamellendak. De moderne stijl en de flexibiliteit van het dak spelen hierbij een grote factor. Doordat u de lamellen kunt verstellen, en bij sommige uitvoeringen ook volledig op kan schuiven, heeft u altijd het best haalbare klimaat onder uw overkapping. 

 
Antraciet kleurige overkapping met een open dak.

Kantelbaar lamellendak

Lichtinval naar wens


Een kantelbaar lamellendak van Janssens, is een pergola waarmee u uw eigen buitenklimaat deels kunt bepalen. De elektrisch bedienbare, kantelbare lamellen in het dak, zijn 160 graden te draaien. Het dak beschermt tegen zon en regen en bevordert daarnaast ook de luchtcirculatie zodat u met alle weersomstandigheden zorgeloos kunt genieten.


Meer over kantelbaar lamellendak 

Schuifbaar lamellendak

In de zon onder uw cabrio dak


Met zijn wendbare en schuifbare lamellen is een schuifbaar lamellendak een mooie uitbreiding op het assortiment lamellendaken. Dankzij een motor kunnen de lamellen naar voor en naar achter worden geschoven en dus volledig worden ingehaald. Doordat deze terrasoverkapping een schuifkanteldak heeft en dus volledig te openen is heeft u een maximale lichtinval.


​​​​​​​Meer over schuifbaar lamellendak 

Overkapping met een schuifbaar dak in een witte kleur.
Cabrio overkapping dubbel schuivend

2-zijdig schuifbaar lamellendak

Volledige flexibilieit onder uw overkapping


Binnen luttele seconden onder een azuurblauwe hemel? Het kan met het dubbelschuifbare lamellenoverkapping van Janssens Alusystems! De lamellen verdelen zich in twee afzonderlijke bundels die elk een eigen richting kiezen en die wordt aangedreven middels een motor, hierdoor ontstaat er een open hemel door uw eigen lamellen overkapping.


Meer over 2-zijdig schuifbaar lamellendak