Aluminium Pergola van l'Orangerie

De tuindecoratie waarvan je niet wist dat je hem nodig hebt


Als het gaat om de verfraaiing van uw tuin, dan hebben wij bij l'Orangerie een uitgebreid assortiment voor precies dat. De aluminium pergola is daar ook onderdeel van. Een pergola is vanouds al bekend als een constructie van latten op palen, die vaak over een pad of terras heen is geplaatst om daar schaduw te geven. De aluminium variant van l'Orangerie is daar de moderne versie van. Met een aluminium pergola haalt u een prachtig stukje architectuur in huis. Nou ja, in uw tuin dan. Deze pergola's worden op maat gemaakt, en zijn zelf naar wens in te richten. Zo kunt u uw pergola naadloos laten aansluiten op de tuin. Uw eigen samengestelde pergola

Voor een prachtig eindresultaat


Zoals gezegd is de aluminium pergola helemaal zelf samen te stellen. Dit kan omdat er bij een pergola gebruik gemaakt wordt van de innovatieve hoek-koppelingen. Deze koppelingen zorgen er ook voor dat de pergola binnen een hele korte tijd staat.

Onze pergola's zijn in alle RAL kleuren leverbaar. Ook kleurencombinaties zijn mogelijk. 
Zo kunt u een prachtige pergola samenstellen voor bijvoorbeeld over een terras heen.

Zonwering voor uw pergola

Een nuttige uitbreiding


Elke aluminium pergola kan uitgebreid worden met een luxe zonwering. Op deze manier zorg je voor schaduw op bijvoorbeeld uw terras.

Maar ook windschermen, ook wel screens genoemd, behoren tot de mogelijkheden. Met screens zorg je voor wat privacy, en het zorgt er natuurlijk voor dat u op uw terras in de luwte zit. 

De verlichting in de pergola

Spotjes of ledstrips?


U beslist zelf wat er voor verlichting in de pergola komt. De traditionele spotjes geven een prachtig lichtbeeld onder de pergola. Deze spotjes kunnen geïntegreerd worden in het frame zelf. Zodoende ziet het er erg strak en modern uit.

Ledstrips behoren ook tot de mogelijkheden. Deze worden ook op een vakkundige manier weggewerkt in de constructie, en zorgen voor een rustgevend lichtbeeld.

Pergola met lamellen

Zowel hout als aluminium


Een aluminium pergola kan ook uitgebreid worden met één of meerdere lamellenschermen. Dit geeft een mooi accent aan de pergola, en creëert een duidelijke afscheiding. Deze lamellen zijn van hout of aluminium, en kunnen in alle RAL kleuren gespoten worden.